VOOR IEDEREEN DIE OP DIT MOMENT EEN LICHTPUNTJE KAN GEBRUIKEN

Nu Eindhoven, net als de rest van Nederland, door het coronavirus abrupt tot stilstand is gekomen, kunnen veel mensen een hart onder de riem goed gebruiken. Daarom zetten we voorlopig iedere donderdagavond het Jezus Waaghalsbeeld op De Paterskerk van DOMUSDELA in groen licht, als teken voor hoop. Op deze manier laat DOMUSDELA het licht schijnen voor iedereen die in deze moeilijke periode een lichtpuntje kan gebruiken.

Licht, het symbool voor hoop
Al eeuwenlang staat licht symbool voor hoop en sinds eind negentiende eeuw staat onze stad bekend als Lichtstad. DOMUSDELA verenigt deze twee feiten in een tijdelijk licht-initiatief voor onze stad. Normaal gesproken licht DOMUSDELA het beeld exclusief aan voor de geboorte van een nieuw Eindhovenaartje. Maar in deze moeilijke tijd waarin hoop juist dat steuntje in de rug kan zijn, maakt DOMUSDELA een uitzondering.

Voor iedereen die het nodig heeft
DOMUSDELA laat voorlopig iedere donderdagavond het groene licht schijnen voor de helden in de zorg die dag in dag uit klaarstaan om zieken te helpen. Voor iedereen die in deze moeilijke tijd afscheid moet nemen van een overleden dierbare. Voor het uitvaartpersoneel die hen daarbij begeleid. Voor ouderen die geen bezoek van hun geliefden meer mogen ontvangen. Voor kinderdagverblijven en onderwijsinstellingen die kinderen van ouders met vitale beroepen onder hun hoede nemen. Voor de supermarkten die ervoor zorgen dat schappen weer worden aangevuld. En voor alle anderen die een lichtpuntje kunnen gebruiken.

Voel je vrij om aan te sluiten bij dit initiatief
DOMUSDELA staat midden in de samenleving van Eindhoven. Het is een plek waar klein geluk en intens verdriet naast elkaar bestaan, waar het leven in alle facetten wordt gevierd. Laten we met elkaar vasthouden aan een moment van hoop en licht, om samen deze moeilijke tijd door te komen.

Vrienden van Domusdela

Neem contact op
Neem contact op
Bellen 040 760 1755 Bellen 040 760 1755 Mailen welkom@domusdela.nl