Eten &
Drinken

Verantwoord, smaakvol en verrassend

Gastronomie is altijd de belangrijkste drijfveer geweest voor partner Hutten. Koken op sterrenniveau is hun passie en dat is en blijft de basis voor alle culinaire invullingen die zij maken bij en voor DOMUSDELA. Kwalitatieve en pure producten zijn de basis voor alle recepturen. Of het nu gaat om de meest innovatieve hapjes op een evenement, een gezonde lunch bij brasserie Rita of een diner op niveau bij De Refter. Altijd staan er verantwoorde, smaakvolle en verrassende producten op het menu.

Gastvrijheid en culinair vakmanschap zijn al jarenlang hét visitekaartje van Hutten. Dit maakt Hutten tot de meest unieke conceptcateraar en medeorganisator van spectaculaire events en betekenisvolle ceremonies. Hutten maakt bijzondere momenten en momenten bijzonder. Overtreft verwachtingen van mensen en geeft altijd net dat beetje extra. Door alles met oprechte gastvrijheid, het meest smaakvolle en beste eten en drinken, ambachtelijk bereid, verrassend en natuurlijk duurzaam.

Brasserie Rita

Heilige Rita, patrones van de hopeloze gevallen en onmogelijke zaken, het toonbeeld van vergevingsgezindheid en verdraagzaamheid leeft voort in het hart van Eindhoven, bij het voormalige Augustijnenklooster Mariënhage. Zoals zij zich ontfermt over eenieder die haar aanroept, ontfermen wij ons bij Brasserie Rita over jou. Het maakt niet uit wat je afkomst, geaardheid of mentale toestand is, Rita heet je van harte welkom. Met oprechte gastvrijheid, klassieke gerechten met een moderne twist, op een historische locatie waar nieuwe herinneringen ontstaan. Neem gerust plaats in de sfeervolle brasserie, in onze botanische serre of op het grote terras in de binnentuin.

.

Vrienden van Domusdela

Hutten
DELA
Hotel Mariënhage
Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven
Neem contact op
Neem contact op
Bellen 040 760 1755 Bellen 040 760 1755 Mailen welkom@domusdela.nl