DOMUSDELA GEEFT KLEUR AAN HET LEVEN

MIDDEN IN DE SAMENLEVING

DOMUSDELA bruist en inspireert mensen tot betekenisvolle ontmoetingen. Onder het genot van eten en drinken binnen en buiten, is er ruimte voor stijlvolle vieringen - van ingetogen tot uitbundig. Je kunt er korter of langer verblijven en tot rust komen.

DOMUSDELA staat midden in de samenleving. Duidelijk zichtbaar, want recht in het hart van Eindhoven. Hier zeg je volmondig ‘ja!’ tegen je liefste. Of neem je afscheid van je dierbare. In dit huis vier je het leven en ervaar je ook dat het leven doorgeven is.

GEVOEL VAN THUISKOMEN
In DOMUSDELA kun je laten zien wie je werkelijk bent. Ervaar het gevoel van thuiskomen en geniet van de verstilling in de tuin of schuif aan in Brasserie Rita. Blijf overnachten in het luxe boutique Hotel Mariënhage. Of bezoek een concert, lezing, receptie of evenement op deze iconische locatie.

DECOR VOOR BETEKENISVOLLE ONTMOETINGEN
DOMUSDELA is de plek waar immens geluk en intens verdriet naast elkaar bestaan. Precies zoals in ons dagelijks leven. Klooster Mariënhage vormt het decor voor betekenisvolle ontmoetingen. Van oudsher ademt dit complex gastvrijheid. Eeuwenlang ontvingen de Augustijnen hun bezoekers steevast met de woorden: ‘Welkom, fijn dat je er bent!’ Dat is de traditie waar DOMUSDELA nu op voortbouwt. Niet voor niets was DOMUSDELA één van de 6 genomineerde van de 'Best New Hospitality Project 2021' van Entree Magazine.

Het verhaal gaat door....

DOMUSDELA bouwt verder op en met een voor Eindhoven belangrijk historisch cultureel erfgoed. Samen met de paters Augustijnen, de gemeente Eindhoven en de provincie Noord-Brabant wist DELA de nieuwe toekomst voor het oudste stukje Eindhoven te realiseren. Lees de complete verhalen van Edzo, Louis, Yasin, Marianne, maar ook van de architecten, de stadsarcheoloog, de buurtbewoners en vele anderen

Pers & media

Ben je journalist, editor, PR-bureau of online influencer en op zoek naar een samenwerking met of informatie over DOMUSDELA? Wij maken graag kennis met je!
DOMUSDELA is voor architectuur- en design liefhebbers of lifestyle media een bestemming waar je een keer geweest moet zijn.

Wil je alvast meer informatie over DOMUSDELA? Download dan hier de persmap van DOMUSDELA.

Vrienden van Domusdela

Hutten
DELA
Hotel Mariënhage
Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven
Neem contact op
Neem contact op
Bellen 040 760 1755 Bellen 040 760 1755 Mailen welkom@domusdela.nl