Grote najaarsproeverij van Henri Bloem Wijnen in De Paterskerk!

Op zondag 5 november 2023 vindt in De Paterskerk van DOMUSDELA een grote Henri Bloem najaarsproeverij plaats. Een culinair wijnevenement dat extra bijzonder wordt vanwege het 50-jarig jubileum van Henri Bloem, een van de meest geliefde wijnwinkels van Eindhoven.

De najaarsproeverij vindt plaats van 13:00 uur en 17:00 uur en belooft een onvergetelijke middag vol heerlijke wijnen en culinaire hoogstandjes te worden.

Meer dan 100 wijnen
Om het 50-jarig jubileum van Henri Bloem groot te vieren, proef je tijdens de najaarsproeverij een uitgebreide selectie van meer dan 100 wijnen van over de hele wereld. Deze wijnen zijn zorgvuldig samengesteld om wijnliefhebbers en fijnproevers in de watten te leggen. En waar kan dat nu beter dan op een prachtige locatie in het hart van de stand Eindhoven, DOMUSDELA.

Hoogwaardige prosecco's
Op deze bijzondere middag presenteer Graziano Merotto zijn hoogstaande assortiment Prosecco's uit Col San Martino, het hart van het Valdobbiadene DOC Prosecco-gebied. Dit is een unieke kans om te genieten van sprankelende Prosecco's van topkwaliteit en de gepassioneerde maker erachter te ontmoeten.

Diverse wijnen van Domaine Montrose
Ook hebben we het genoegen om Geoffrey Cohen van Domaine Montrose te verwelkomen in De Paterskerk. Hij laat een selectie van diverse en voortreffelijke wijnen uit het zuiden van Frankrijk proeven. Deze wijnen brengen de smaken van de Franse zon en bodem rechtstreeks naar het glas.

Culinair genieten met Anna Dutch Caviar, BOB's Traiteur en Bakkerij van Bragt
Om de proeverijervaring compleet te maken, zijn Anna Dutch Caviar, BOB's Traiteur en Bakkerij van Bragt aanwezig met een overvloed aan heerlijke lekkernijen uit hun assortiment. Zo verwennen we de smaakpapillen met een keur aan culinaire hoogstandjes.

Mis dit bijzondere evenement niet!
De Najaarsproeverij van Henri Bloem Wijnen belooft een smaakvolle en feestelijke dag te worden, en we kijken ernaar uit om dit speciale moment in De Paterskerk te vieren!

Vrienden van Domusdela

Neem contact op
Neem contact op
Bellen 040 760 1755 Bellen 040 760 1755 Mailen welkom@domusdela.nl