Tribute to MTV Unplugged show in De Paterskerk van DOMUSDELA

DOMUSDELA, een cultureel icoon in het hart van Eindhoven, staat op het punt een onvergetelijke muzikale avond te organiseren die je niet mag missen. Op 24 februari 2024 wordt De Paterskerk van DOMUSDELA het toneel van "The Unplugged Experience," een betoverend concertconcept dat je meeneemt naar de wondere wereld van akoestische muziek. Als je ooit hebt gedroomd van een muzikale avond vol nostalgie en betovering, dan is dit je kans!

"The Unplugged Experience" is een gloednieuw, baanbrekend concept ontwikkeld door Rocko Events, dat zich richt op het herleven van akoestische muziek op de meest bijzondere locaties. En De Paterskerk van DOMUSDELA is zonder twijfel zo’n betoverende locatie.

De aftrap voor deze unieke ervaring is de "Tribute to MTV Unplugged," een eerbetoon aan het legendarische "MTV Unplugged" programma dat in de jaren '90 de wereld veroverde met intieme, akoestische optredens van iconische artiesten. Dit eerbetoon gaat verder dan de standaard tribute-shows, met een ensemble van maar liefst 17 getalenteerde muzikanten die het beste van "MTV Unplugged" nieuw leven inblazen.

De muziekline-up is ronduit indrukwekkend! Nummers van Pearl Jam, Nirvana, Alanis Morissette, Eric Clapton, R.E.M. en Lenny Kravitz staan op het programma. Maar we beloven je dat dit nog maar het begin is van wat je kunt verwachten tijdens deze avond vol muzikale magie.

Wat deze show echt bijzonder maakt, is de constante rotatie van muzikanten op het podium, waardoor elke uitvoering uniek is en je een diverse en dynamische muzikale ervaring krijgt. De originele arrangementen van de MTV Unplugged optredens worden nauwgezet gevolgd, wat betekent dat je kunt genieten van de prachtige klanken van strijkinstrumenten en andere verrassingen.

Maar laten we niet vergeten dat de locatie zelf een cruciale rol speelt in deze onvergetelijke avond. De Paterskerk is zorgvuldig gekozen vanwege zijn buitengewone karakter. Onze historische Paterskerk biedt de perfecte sfeer en akoestiek voor een meeslepende muzikale ervaring die je niet snel zult vergeten. Daarnaast wordt de show ondersteund door een uiterst professioneel productieteam, dat eerder heeft samengewerkt met grote namen en prijzen heeft gewonnen voor hun verbluffende visuele effecten. Dit betekent dat je niet alleen kunt genieten van geweldige muziek, maar ook van een visueel spektakel dat de zintuigen prikkelt.

Mis dit niet! Kom en beleef deze unieke muzikale reis in DOMUSDELA op 24 februari 2024. Wij verwelkomen je met open armen voor een avond die je voor altijd zult koesteren.

Vrienden van Domusdela

Neem contact op
Neem contact op
Bellen 040 760 1755 Bellen 040 760 1755 Mailen welkom@domusdela.nl