VIER DE ZOMER BIJ DOMUSDELA

Vier de lente bij DOMUSDELA

Zon, zee, strand. Drie woorden die onlosmakelijk verbonden zijn aan de zomer. Maar de zomer biedt zoveel meer. Zij staat namelijk in het teken van groeien en bloeien, volop actie en gezelligheid! Het is buiten helder en zonnig. De temperatuur loopt op en we genieten van zwoele zomeravonden tijdens dit seizoen. Vier jij de zomer met ons mee?

Zwoele zomeravonden bij DOMUSDELA
Van woensdag 3 tot en met zondag 28 maart 2023 beleef je bij DOMUSDELA de zomer volop. Tijdens deze periode opent iedere woensdag tot en met zondag het pop-up borrelterras van De Refter in DOMUSDELA haar zonnige terras. Geniet samen met familie, vrienden of collega’s van mooie zomerse wijnen, een verfrissend zomerbiertje en overheerlijke hapjes van de borrelkaart. Omringt door monumentaal erfgoed en veel groen is het goed toeven hier. En iedereen is welkom om te komen genieten van deze zonovergoten plek en rustige oase midden in het stadshart van Eindhoven.

Zomerse menu’s bij Brasserie Rita
Naast het pop-up borrelterras van De Refter is ook Brasserie Rita met haar terras geopend. Vanaf zaterdag 16 juli tot zondag 4 september bereidt Chefkok Ron van de Wiel, naast de gerechten van de lunchkaart, twee speciale drie-, vier- en vijf-gangen zomermenu’s. Deze menu’s bestaan uit fine dining gerechten met vlees, vis en groenten uit het zomerseizoen. En voor wie een dagje zonder vlees of vis wil, wordt het fine dining zomermenu volledig vegetarisch bereidt. Vanaf 5 september geniet je weer van onze à la carte dinerkaart. Meer weten over de zomerse menu’s of een tafel reserveren? Kijk dan op www.brasserierita.nl.

Ontbijten in de zomerzon
Er is niets fijner dan lekker in alle rust buiten ontbijten in de ochtendzon. Ga vol energie van start met een uitgebreid ontbijt op het terras van Brasserie Rita. Dagelijks tussen 7:30 uur en 9:30 uur geniet je voor € 19,50 per persoon van een smaakvol ontbijtbuffet vol lekkers om je dag goed te starten! Loop in de ochtend binnen en schuif gezellig aan. Of reserveer alvast je tafeltje in het zonnetje via de website van Brasserie Rita.

Zakelijke ontbijtsessies en bedrijfsborrels
DOMUSDELA, De Refter en Brasserie Rita zijn deze zomer ook de culinaire en gezellige hotspot voor zakelijk Nederland! Een netwerkontbijt? Een uitgebreide ontbijtsessie? Of een gezellige bedrijfsborrel? Het is allemaal mogelijk! Want samen met collega’s, het team of zakenrelaties de dag opstarten en afsluiten zorgt voor verbinding en verdieping. Team DOMUSDELA vertelt je graag meer over de zakelijke mogelijkheden deze zomer!

Vrienden van Domusdela

Neem contact op
Neem contact op
Bellen 040 760 1755 Bellen 040 760 1755 Mailen welkom@domusdela.nl