Nieuw in DOMUSDELA: De Refter

Op vrijdag 25 juni 2021 neemt DOMUSDELA De Refter met bijbehorend terras in gebruik. Deze mooi gerenoveerde ruimte onder De Kapel ademt dezelfde serene sfeer als het gehele complex. Deze top locatie is geschikt voor onder andere diners, bijeenkomsten, concerten en evenementen tot 125 personen.

Fine dining restaurant
Maar De Refter is meer. Het is ook een pop-up fine dining restaurant. Op de kaart staan kleine en smaakvolle fine dining gerechten en borrelbites die gedurende de hele dag te bestellen zijn. Gasten stellen samen de borrel of het diner samen en bepalen zelf de volgorde van gerechten en het aantal gangen. Geniet van de culinaire beleving en de ultieme gastvrijheid van Hutten in DOMUSDELA. De Refter is tot en met oktober 2021 van donderdag tot en met zaterdag van 16:00 uur tot 22:00 uur en zondag van 16:00 uur tot 21:00 uur geopend.

Refter
De naam De Refter is een verwijzing naar het kloosterverleden van DOMUSDELA en betekent eetgelegenheid in een abdij, klooster of internaat. Het woord is afkomstig van het Latijnse woord reficere dat herstellen betekent, in deze ruimte kon men dus door het eten lichamelijk herstellen.

Meetings & events
DOMUSDELA bruist en inspireert mensen tot betekenisvolle ontmoetingen. Het complex staat midden in de samenleving. Duidelijk zichtbaar, recht in het hart van Eindhoven. Hier zeg je volmondig ‘ja!’ tegen je liefste. Of neem je afscheid van je trouwste. In dit huis vier je het leven en ervaar je ook dat het leven doorgeven is. Een zakelijke meeting of diner of groot spetterend feest, het is vanaf nu ook mogelijk in De Refter!

Vrienden van Domusdela

Neem contact op
Neem contact op
Bellen 040 760 1755 Bellen 040 760 1755 Mailen welkom@domusdela.nl