LET ME EMBRACE YOU

In deze tijd verlangen we allemaal naar een omarming door geliefden en vrienden. Helaas kan dat nu niet altijd. Daarom neemt zangeres Rianne Wilbers je mee in een intiem 1-op-1 concert, speciaal voor JOU! ‘Let me embrace you’ is een soloprogramma van 25 minuten waarin je omarmt wordt door de stem en muziek van Rianne. Ze geeft je een muzikale omarming via nieuwe composities van Gerard Beljon en Anthony Fiumara, een Armeens lied en improvisaties die staan voor hoop, troost en bovenal verbinding!

Tijdens de 1-op-1 concerten in de besloten Kapel van DOMUSDELA nodigen wij mensen uit tijd en ruimte te maken voor zichzelf. De Kapel heeft een prachtige akoestiek, gebouwd voor het gebruik van de menselijke stem. Uiteraard worden de coronamaatregelen strikt opgevolgd en zit je op 2,5 meter afstand van elkaar. Zo kunnen we in deze bewogen tijden toch genieten van een omhelzing in de vorm van de prachtige stem van Rianne Wilbers.

Reserveren?
De 1-op-1 concerten vinden plaats op 20 t/m 25 april 2021 in De Kapel van DOMUSDELA. Toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage voor Rianne Wilbers is welkom. Reserveren is noodzakelijk, dit kun je doen via EMBRACE | Rianne Wilbers

Vrienden van Domusdela

Neem contact op
Neem contact op
Bellen 040 760 1755 Bellen 040 760 1755 Mailen welkom@domusdela.nl