DOMUSDELA genomineerd voor ‘’BEST NEW HOSPITALITY PROJECT’’

Vandaag zijn de genomineerden voor de Entree Awards 2021 bekendgemaakt! Deze ‘Oscars voor de Horeca’, die voor de veertiende keer door horecavakblad Entree Magazine worden georganiseerd, worden uitgereikt op maandag 29 november tijdens een spectaculaire avond in Theater Amsterdam (Houthavens). DOMUSDELA is genomineerd voor de ‘’Best New Hospitality Project’’!

DOMUSDELA is één van de ijzersterke en grootschalige projecten die genomineerd is voor deze award. Verschillende elementen worden op deze locatie gecombineerd en versterken elkaar. Dit geldt ook voor de andere genomineerden binnen deze categorie. De jury van de Entree Awards bestaat uit achttien professionals, waaronder designers, conceptontwikkelaars en culinaire trendwatchers, die de genomineerde horecabedrijven bezoeken en beoordelen. Eind november wordt duidelijk welke van de genomineerden dit het best tot uitvoering brengt.

De genomineerden
In de categorie ‘’Best New Hospitality Project’’ zijn genomineerd:

- Westfield Mall of the Netherlands – Leidschendam
- House of Rituals - Amsterdam
- DOMUSDELA - Eindhoven
- Stadshaven Brouwerij - Rotterdam
- The Harbour Club Theater - Amsterdam
- De Reusch - Schimmert

Over de Entree Awards
De Entree Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de meest bijzondere, kwalitatieve en mooie restaurants, hotels, cocktailbars en hospitality-projecten die afgelopen jaar openden of restyleden in Nederland. Inmiddels hebben de Entree Awards voor de horeca een felbegeerde reputatie. Het is een bekroning voor horecabedrijven om door een vakjury geselecteerd te worden als een van de meest onderscheidende horecabedrijven van afgelopen jaar. De genomineerden vormen samen bovendien dé hotspotlijst met horecatrends van dit moment. Tijdens de Entree Awards worden tevens twee persoonsgebonden awards uitgereikt: aan de Horecaondernemer van het Jaar en de Best Bartender.

Vrienden van Domusdela

Neem contact op
Neem contact op
Bellen 040 760 1755 Bellen 040 760 1755 Mailen welkom@domusdela.nl