BEN JIJ OOK ER OOK BIJ OP 5 OKTOBER IN DOMUSDELA?

BEN JIJ OOK ER OOK BIJ OP 5 OKTOBER IN DOMUSDELA?

Heb jij als manager ooit het gevoel gehad dat je team vastzit in een routine op kantoor? Veel professionals ervaren deze uitdagingen. Veranderende markten, concurrentie of medewerkers motiveren - dit zijn slechts enkele van de uitdagingen waarmee managers worden geconfronteerd. Om deze hindernissen te overwinnen, moeten we verandering omarmen en nieuwe manieren vinden om te verkopen, leiding te geven, na te denken en ook nieuwe klantwaarde creëren.

05 okt.

Aanvang:
09:00 uur
Locatie:
DOMUSDELA

Change is the only constant in life
Op 5 oktober organiseren we het Super Office Event bij DOMUSDELA. Tijdens dit interactieve event met diverse gastsprekers helpen we jou om uit je comfortzone te stappen binnen je werk. We nemen de problemen waar je dagelijks mee geconfronteerd wordt onder de loep. We helpen je de sleur te doorbreken, je uit te dagen om nieuwe perspectieven te verkennen en je te helpen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Het gaat erom dat je het beste uit jezelf haalt en je potentieel volledig benut.

SuperOffice CRM Tour “CHANGE 2023”
We hebben een inspirerend programma samengesteld om jouw professionele leven te transformeren. De ochtend staat in het teken van verandering. We bieden je de kans om te netwerken met gelijkgestemde professionals, wat kan leiden tot waardevolle samenwerkingen en nieuwe zakelijke kansen. Daarnaast nemen ervaren sprekers en coaches je mee in een boeiende presentatie over hun manier van leven en leidinggeven.

Sprekers

Maarten van der Weijden neemt je in zijn presentatie mee hoe je gemotiveerd blijft in onzekere tijden en Jan van Setten neemt je mee op reis en laat je op eenvoudige wijze de mentale natuurwetten ontdekken voor een leuk en lichter (business) leven.

Maarten van der Weijden
Maarten is een Nederlands zwemmer. Hij is een voormalig olympisch kampioen en wereldkampioen bij het openwaterzwemmen. In juni 2023 ging hij de extreme uitdaging van de Elfstedentriatlon aan en met succes. Hij heeft de Tocht der Tochten achter elkaar, met zo min mogelijk rust, gezwommen, gefietst en gelopen. 600 kilometer afzien dus, maar voor een belangrijk doel: onderzoek naar kanker.

Jan van Setten
Jan is een veelgevraagd spreker en auteur over (persoonlijk) leiderschap, organisatieverandering en klantgerichtheid. Jan inspireert en motiveert je om invloed te pakken op je (werkzame) leven. Levert handvatten die het denken omzetten in doen, op een manier die bij jou past. Door de plezierige mix van humor, energie en inhoud blijf je tot het einde geboeid en krijg je eyeopeners mee die je gelijk kan toepassen in jouw praktijk.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer: Donderdag 5 oktober
Tijd:
09:00 uur
Waar:
DOMUSDELA
Toegang:
gratis toegang bij aanmelding (via onderstaande button)

Programma:

09:00 uur: Ontvangst
09:30 uur: Welkom - Wouter Schram - Sales Director SuperOffice
09:45 uur: Maarten van der Weijden - Hoe blijf je gemotiveerd?
11:10 uur: Marginal Gains - Gisle Jentoft - CEO SuperOffice
11:30 uur: Jan van Setten - Shi(F)t Happens
12:30 uur: Lunch

Dit inspirerende CRM event richt zich op directie en management van B2B organisaties (MKB+).

Aanmelden?
Het Super Office Event op 5 oktober bij DOMUSDELA biedt de perfecte oplossing voor jouw professionele uitdagingen. We beloven je een dag vol inspiratie, groei en verbinding. Mis deze kans niet om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen! Meld je via onderstaande button aan voor deze SuperOffice CRM Tour CHANGE 2023 en leer hoe je veranderingen kunt managen en stimuleren en hoe je medewerkers kunt motiveren.

Tot ziens op 5 oktober bij DOMUSDELA!

Vrienden van Domusdela

Neem contact op
Neem contact op
Bellen 040 760 1755 Bellen 040 760 1755 Mailen welkom@domusdela.nl