Muziekgebouw Eindhoven ligconcert:
SOUND & SILENCE ChallemEven ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven? De hectiek van de stad achter je laten en optimaal tot rust komen? Of gewoon lekker een avondje voor jezelf? Bezoek dan dit Sound & Silence-ligconcert. Dit ligconcert prikkelt je zintuigen - liggend luisteren geeft een andere dimensie aan het concertbezoek. Deze avondvullende beleving start met een op maat gemaakte theebeleving, met aansluitend meditatie- en yoga- oefeningen. Breng je eigen yogamatje, kussen of dekentje mee en kom heerlijk tot rust terwijl je van de muziek van Challem geniet.

10 dec.

Aanvang:
20:15 uur
Locatie:
De Paterskerk

Ga lekker liggen, maak een reis door de gedachten van Challem en geniet van zijn prachtige pianomuziek. Challems muziek spreekt velen aan vanwege zijn eerlijkheid; het voelt alsof zijn muziek kan worden gelezen als een dagboek. Zijn emoties, stem, bewegingen en reacties worden gecommuniceerd via Challems piano. In het najaar van 2021 waren zijn gedachten klaar om in muziek te worden vertaald. In 3 maanden schreef, arrangeerde en nam Challem 13 composities op. Dit was het begin van een innerlijke zoektocht naar zijn stem van binnen.

In 2022 bracht hij zijn eerste werk uit, met groot succes. Hij behaalde de eerste plaats in de klassieke hitlijsten en had al snel meer dan 13 miljoen streams. Challem was een regelmatige gast bij NPO Radio 1 & NPO Klassiek. Zijn meest recente uitgave 'Far & Well' is een verzameling van vier composities die een verhaal vertellen over zijn jeugd op 'Swan Street' in Nederland. Een veilige en liefdevolle plek waar hij leerde lopen, praten en pianospelen. Waar zijn twee zorgzame moeders en oudere broer hem opvoedden en waar hij nog regelmatig naar terugkeert. Deze composities zijn een eerbetoon aan zijn familie en zijn verleden.

Challem staat niet alleen bekend om zijn prachtige muziek, maar ook om zijn toewijding aan duurzaamheid. Hij fietst dan ook vrijwel altijd naar al zijn concerten. Zelfs in het buitenland! Deze unieke manier van reizen illustreert zijn toewijding om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen en zijn steun voor een duurzame levensstijl. Zijn concerten worden zo niet alleen een muzikale ervaring, maar ook een inspiratiebron voor het streven naar een duurzame toekomst.

Praktische informatie
Dit concert vindt plaats in De Paterskerk van DOMUSDELA in Eindhoven. DOMUSDELA is bereikbaar via de Kanaalstraat 4.
Bekijk hier de plattegrond van het complex: Plattegrond

Voorafgaand of aansluitend lunchen of diner?
Een echte bourgondiër komt ook aan zijn/haar trekken, want dit concert is te combineren met een heerlijke lunch, gezellige borrel of uitgebreid hoogstaand diner bij Brasserie Rita of Restaurant Goyvaerts. Ook overnachten is mogelijk binnen ons complex. In het prachtige Hotel Mariënhage geniet je van een hemelse overnachting Near Heaven.

Vrienden van Domusdela

Neem contact op
Neem contact op
Bellen 040 760 1755 Bellen 040 760 1755 Mailen welkom@domusdela.nl