Muziekgebouw Eindhoven ligconcert:
SOUND & SILENCE AmimeaEven ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven? De hectiek van de stad achter je laten en optimaal tot rust komen? Of gewoon lekker een avondje voor jezelf? Bezoek dan dit Sound & Silence-ligconcert. Dit ligconcert prikkelt je zintuigen - liggend luisteren geeft een andere dimensie aan het concertbezoek. Deze avondvullende beleving start met een op maat gemaakte theebeleving, met aansluitend meditatie- en yoga- oefeningen. Breng je eigen yogamatje, kussen of dekentje mee en kom heerlijk tot rust terwijl je van de muziek van AMIMEA geniet.

04 feb.

Aanvang:
20:15 uur
Locatie:
De Paterskerk

Als rusteloze multi-instrumentalist en songwriter is Merit Visser altijd bezig geweest met zowel tekst als muziek, maar onder de naam AMIMEA verkent ze de kern van haar liefde voor muziek: de piano. Gefascineerd door zowel het melancholische en het hoopvolle, zorgen haar verstilde composities voor een moment van rust waarin luisteraars aandacht kunnen hebben voor hun eigen verbeelding.

Met 'Kaleidoscopes' neemt AMIMEA de tijd om stil te staan en het alledaagse vanuit nieuwe perspectieven te bekijken. Haar rustgevende neoklassieke pianomuziek stelt luisteraars in staat om meerdere lagen te ontdekken, zowel in de muziek als in hun eigen interpretatie ervan.

Praktische informatie
Dit concert vindt plaats in De Paterskerk van DOMUSDELA in Eindhoven. DOMUSDELA is bereikbaar via de Kanaalstraat 4.
Bekijk hier de plattegrond van het complex: Plattegrond

Voorafgaand of aansluitend lunchen of diner?
Een echte bourgondiër komt ook aan zijn/haar trekken, want dit concert is te combineren met een heerlijke lunch, gezellige borrel of uitgebreid hoogstaand diner bij Brasserie Rita of Restaurant Goyvaerts. Ook overnachten is mogelijk binnen ons complex. In het prachtige Hotel Mariënhage geniet je van een hemelse overnachting Near Heaven.

Vrienden van Domusdela

Neem contact op
Neem contact op
Bellen 040 760 1755 Bellen 040 760 1755 Mailen welkom@domusdela.nl