Vergaderen bij DOMUSDELA

Voormalig kloostercomplex DOMUSDELA biedt genoeg ruimte voor een vergadering op 1,5 meter. Terwijl er tegelijkertijd een besloten en intieme sfeer heerst. Actie én rust, hard werken én bezinning en verbondenheid én afzondering zijn de sleutelwoorden tijdens een vergadering of brainstormsessie bij DOMUSDELA. Een mooi tegenwicht in de huidige tijd waarin snelheid, oppervlakkigheid en digitalisering centraal staan.

Bij DOMSUDELA ervaar je rust en wordt je geïnspireerd door de geschiedenis van dit indrukwekkende complex. Dit heeft een positieve uitwerking op lichaam en geest. Stilstaan bij het vraagstuk van de vergadering of brainstorm leidt immers tot het komen tot de essentie. Samen kom je tot inzichten, inspirerende gesprekken en het vinden van antwoorden op vragen die er toe doen. Dat is vergaderen bij DOMUSDELA!

Vergaderaanbieding DOMUSDELA

Zelf ervaren wat een vergadering met focus kan doen? Dat kan! Wij bieden op dit moment de volgende vergaderaanbieding aan:

GEEN zaalhuur bij een 4-uurs arrangement inclusief lunch of 8-uurs arrangement
- Alleen voor vergaderingen die plaatsvinden in 2020
- Boeking vanaf 10 personen
- Enkel bij een boeking van een 4-uurs arrangement inclusief lunch of 8-uurs arrangement
- Op basis van beschikbaarheid
- Niet geldig in combinatie met ceremoniehuizen De Kapel of De Paterskerk
- Niet geldig in combinatie met andere acties
- N
iet inwisselbaar voor contanten

Het is ook mogelijk een vergadering te combineren met een overnachting in Hotel Mariënhage. Dit luxe boutique hotel is gelegen in het DOMUSDELA-complex. Meer weten of een kamer boeken? Kijk dan op https://www.marienhage.com/

Vrienden van Domusdela

Hutten
DELA
Hotel Mariënhage
Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven
Neem contact op
Neem contact op
Bellen 040 760 1755 Bellen 040 760 1755 Mailen welkom@domusdela.nl