Sandra Poelman,
Glowingplaces

Nachtje weg in eigen stad: DOMUSDELA, Hotel Mariënhage

Wat een leuk dankjewel voor m’n bijdrage aan de herontwikkeling van kloostercomplex Mariënhage in Eindhoven, mocht een nachtje verblijven in Hotel Mariënhage.

Dus mijn man en ik stappen op de fiets om het allemaal eens als gast te beleven. Het was heerlijk! Om je een indruk te geven van deze bijzondere plek én als bedankje voor het hotel, heb ik een kleine impressie gemaakt.

Natuurlijk ‘preek ik voor eigen parochie’ als ik je vertel over het zalige diner, het hemels dromen onder de halo en het goddelijke ontbijtbuffet. Dus volg me maar gewoon door dit prachtige religieus erfgoed complex. Dat door Diederendirrix architectuur & stedenbouw een geweldige impuls naar het nu heeft gekregen.

Waar een personeelsdiner voor 225 mensen in de kerk op vrijdagavond soepel samengaat met een vrijmibo hier en een hotelgast daar. Om op zaterdagochtend weer plaats te maken voor een prachtige afscheidsceremonie in de kerk.

Complimenten voor het team dat dit allemaal mogelijk maakt! Coöperatie DELA, Hutten, LBG Hotels en Muziekgebouw Eindhoven.

Ga je binnenkort ook eens kijken?

Vrienden van Domusdela

Neem contact op
Neem contact op
Bellen 040 760 1755 Bellen 040 760 1755 Mailen welkom@domusdela.nl