WALKING & SIT DOWN DINNER

DOMUSDELA is bij uitstek een locatie waar je met zakelijke connecties en relaties ongestoord en in privacy kan genieten van een zakelijk diner. Van een groots walking of sit down dinner in De Paterskerk tot een intiem diner in De Refter of De Kapel. Wij zorgen voor een onvergetelijk culinaire beleving!

WALKING DINNER

Een walking dinner is een verrassende manier om op informele wijze culinair te genieten met elkaar. Gasten genieten van een diversiteit aan verrassende kleine gerechtjes. Deze worden gedeeltelijk gepresenteerd vanuit foodstations en gedeeltelijk uitgeserveerd. Een verrassende manier om op informele wijze culinair te genieten. Kleine kunstwerkjes van gerechten worden op een servies gepresenteerd en kunnen staand gegeten worden. Doordat de gerechtjes staand gegeten kunnen worden, creëren we een informele en dynamische setting. Alle gerechtjes samen vormen een compleet diner.

SIT DOWN DINNER

Wanneer je écht een speciale gelegenheid hebt, dan is een sit-down dinner perfect. In een formele setting, genieten gasten van een uitgeserveerd culinair diner. Mooie gedekte tafels, sfeervol uitgelicht, prachtige kandelaren, passend linnen, uniek en bijpassend servies, trendy bestek en fonkelend glaswerk. Een sit down dinner maakt indruk.

WALKING OF SIT DOWN DINNER
BIJ DOMUSDELA?

Neem contact met ons op

Vrienden van Domusdela

Neem contact op
Neem contact op
Bellen 040 760 1755 Bellen 040 760 1755 Mailen welkom@domusdela.nl