Vergaderen

Voormalig kloostercomplex DOMUSDELA biedt genoeg ruimte voor een vergadering. Terwijl er tegelijkertijd een besloten en intieme sfeer heerst. Actie én rust, hard werken én bezinning en verbondenheid én afzondering zijn de sleutelwoorden tijdens een vergadering of brainstormsessie bij DOMUSDELA. Een mooi tegenwicht in de huidige tijd waarin snelheid, oppervlakkigheid en digitalisering centraal staan.

NIEUWE INZICHTEN

Voor een succesvolle meeting staat de inhoud natuurlijk voorop. Of je nu een brainstorm, presentatie, vergadering of seminar organiseert. Tegelijkertijd bepalen de sfeer van de locatie, de vergaderzaal, de beschikbare faciliteiten, de bereikbaarheid en de mogelijkheden het succes van elke meeting. Laat tijdens de pauzes de inhoud even bezinken. Een mooi moment om te reflecteren op de gesprekken, discussies en nieuwe inzichten. Schuif intussen voor een lunch bij Brasserie Rita. Of laat ons team uitgebreide catering op maat verzorgen.

RUST EN INSPIRATIE

Bij DOMUSDELA ervaar je rust en word je geïnspireerd door de geschiedenis van dit indrukwekkende complex. Dit heeft een positieve uitwerking op lichaam en geest. Stilstaan bij het vraagstuk van de vergadering of brainstorm leidt immers tot het komen tot de essentie. Samen kom je tot inzichten, inspirerende gesprekken en het vinden van antwoorden op vragen die er toe doen. Dat is vergaderen bij DOMUSDELA!

Het is ook mogelijk een vergadering te combineren met een ontbijt, lunch borrel of diner in het inpandige restaurant Brasserie Rita of een overnachting in Hotel Mariënhage. Dit luxe boutique hotel is gelegen in het DOMUSDELA-complex. Meer weten of een kamer boeken? Kijk dan op https://www.marienhage.com/

ERVAAR ALLES-ONDER-ÉÉN-DAK

Vrienden van Domusdela

Neem contact op
Neem contact op
Bellen 040 760 1755 Bellen 040 760 1755 Mailen welkom@domusdela.nl