Hotel Mariënhage

Near heaven

Boutique Hotel Mariënhage, een luxe hotel dat een verborgen geschiedenis onthult in het hart van Eindhoven. Hier verbindt design het heden met het verleden. Deze plek verleidt tot rust of een moment van bezinning. Liefde voor hospitality, design en het historisch erfgoed zal gasten verwonderen.

Een paradijselijk hotel, visueel en spiritueel geladen door de historie van het monument. Gevestigd in monumentaal erfgoed van de kloosterorde van de Augustijnen nabij het oude klooster Mariënhage. Voor gasten wordt tijd gemaakt en tijd genomen. Hier proeft u het verleden en ook hoezeer in Eindhoven, als stad van design, techniek en kennis, de toekomst omarmd wordt.

We zien modern design van vermaarde ontwerpers, zoals lichtkunst van Nederlands design duo Studio Drift en ook de oudste muur van Eindhoven. Raak verwonderd en laat u verleiden van de entree tot in uw hotelkamer. De binnenplaats, fitnessruimte en wellness (open in 2020) staan de hele dag tot uw beschikking om tot rust te komen.

Hemelse kamers
In de elegante boutique hotel kamers verbindt design het verleden met het heden. Het is een uniek en modern design met een knipoog naar de religieuze historie. De illustraties en items in de kamers verwijzen naar het Paradijs, Adam en Eva, de verboden vrucht maar ook naar de stad van ‘verlichting’ en de Witte Dame, een welbekend gebouw in Eindhoven. Ontdek in deze hoge (bijna 4 meter) hemelse kamers de verbinding en verleiding van de toekomst met het verleden.

Dromen en mijmeringen krijgen in Hotel Mariënhage de ruimte. Op de XXL kamers en de suite staat de sterrenkijker voor u klaar. Kom tot inzichten bij prachtige nachtelijke luchten kijk naar een heldere sterrenhemel. Alle kamers hebben een rijke mix aan materialen, luxe stoffen, Auping bedden, Philips tv en design items zoals Moroso stoelen.

Highlights in Hotel Mariënhage

· 80 Hemelse Kamers met een moderne knipoog naar de historie

· Een bijzondere betekenisvolle destinatie: voor ontmoeten, vieren en verblijven

· Wellness en spa ruimte om uw hoofd leeg te maken*

· Gelegen in het DOMUSDELA complex: meetings en events faciliteiten tot 2500 personen, Brasserie Rita en het restaurant (open 2020) onder één dak.

· Rustige checkin met persoonlijke aandacht, we nemen de tijd

· Modern design en historisch erfgoed, een monument in Eindhoven

· Uitgebreid ontbijt in Brasserie Rita met glas bubbels

· Binnenplaats en grote stadstuin met terras, de ‘Tuin van Eden’

· Fitnessruimte met yoga mogelijkheden*

· Centrale en goed bereikbare locatie aan de Dommel, in het centrum van Eindhoven

· Bewonderenswaardige kunst en design items

· Parking gelegen naast het hotel voor de hotelgasten

* Open vanaf medio 2021

Vrienden van Domusdela

Neem contact op
Neem contact op
Bellen 040 760 1755 Bellen 040 760 1755 Mailen welkom@domusdela.nl