De Refter

Sinds 25 juni 2021 is De Refter met bijbehorend terras binnen DOMUSDELA in gebruik genomen. Deze mooi gerenoveerde ruimte onder De Kapel ademt dezelfde serene sfeer als het gehele complex. Deze top locatie is geschikt voor onder andere diners, bijeenkomsten, concerten en evenementen tot 125 personen.

Refter
De naam De Refter is een verwijzing naar het kloosterverleden van DOMUSDELA en betekent eetgelegenheid in een abdij, klooster of internaat. Het woord is afkomstig van het Latijnse woord reficere dat herstellen betekent, in deze ruimte kon men dus door het eten lichamelijk herstellen.

Meetings & events
DOMUSDELA bruist en inspireert mensen tot betekenisvolle ontmoetingen. Het complex staat midden in de samenleving. Duidelijk zichtbaar, recht in het hart van Eindhoven. Hier zeg je volmondig ‘ja!’ tegen je liefste. Of neem je afscheid van je trouwste. In dit huis vier je het leven en ervaar je ook dat het leven doorgeven is. Een zakelijke meeting of diner of groot spetterend feest, het is vanaf nu ook mogelijk in De Refter!

Vrienden van Domusdela

Neem contact op
Neem contact op
Bellen 040 760 1755 Bellen 040 760 1755 Mailen welkom@domusdela.nl