Augustijnendag 2022

''Op welke wijze kunnen ervaringen uit het verleden van betekenis zijn op de ontwikkelingen van morgen?''

Ieder jaar viert DOMUSDELA de Augustijnendag op of rond de geboortedag van Sint Augustinus. We staan dan stil bij alles dat de Paters Augustijnen hebben gedaan voor Eindhoven. Dit jaar vindt de Augustijnendag plaats op zondag 13 november 2022.

Thema
Vijf jaar geleden namen de paters Augustijnen afscheid van hun geliefde Mariënhage. Vol vertrouwen in de toekomst overhandigden zij de sleutel aan de nieuwe eigenaar DELA. Zij zeiden toen: ‘Het verhaal gaat door, ook als wij er niet meer zijn.’ Wat zij zeiden komt uit. In nieuwe vormen en met een nieuw elan ontstaan er nieuwe verhalen in DOMUSDELA.

Op deze Augustijnendag gaat het verhaal verder in een dialoog tussen Margot Nijkamp, cofounder/director bij ESTI, en Jasper van Deurzen, eigenaar bij Verderbrenger. Zij buigen zich over de vraag: ‘Op welke wijze kunnen ervaringen uit het verleden van betekenis zijn op de ontwikkelingen van morgen?’ Iedereen is van harte welkom om deze dag bij te wonen. Je kunt de bijeenkomst ook vanuit huis bijwonen via een livestream.

Bekijk onderstaand de opname van de Augustijnendag 2022

Vrienden van Domusdela

Neem contact op
Neem contact op
Bellen 040 760 1755 Bellen 040 760 1755 Mailen welkom@domusdela.nl