VIER DE LENTE BIJ DOMUSDELA

Vier de lente bij DOMUSDELA

Van de vier jaargetijden leren we, dat het leven telkens opnieuw begint.​ Zo ook van de lente! Zij staat in het teken van nieuwe plannen en een nieuwe start. ​Het is buiten zacht, groen, mild, vrolijk en licht. We vieren dat het zonnetje schijnt, de vogels fluiten, de lucht weer blauw is en we aan het begin staan van een geheel nieuw, smetteloos seizoen. Vier jij de lente met ons mee?

20.000 echte tulpen in en rondom DOMUSDELA
Van donderdag 7 april tot en met zondag 24 april beleef je bij DOMUSDELA de lente volop. Tijdens dit meerdaagse lente-event staan door DOMUSDELA en op Het Binnenplein maar liefst 20.000 echte tulpen verzorgt door Oogenlust Eersel onder leiding van Marcel van Dijk! Iedereen kent natuurlijk de Keukenhof en de bollenstreek, maar dit jaar doet ook Eindhoven niet onder voor dit kleurrijke tafereel. En iedereen is welkom om te komen genieten van deze kleurenpracht midden in het stadshart van Eindhoven.

Groots en kleurrijk!
Vanaf de entree van DOMUSDELA loop je tot aan Het Binnenplein door een imposante laan van tulpen heen. Groots en kleurrijk! Maar ook in Brasserie Rita zijn er volop tulpen te zien. De roosjes op tafel hebben plaatsgemaakt voor tulpencreaties. En ook het culinair is uitgebreid met een lentemenu passend binnen het tulpenthema. Het Binnenplein is omgetoverd tot een tulpenveld. Vanaf het terras van Brasserie Rita heb je prachtig overzicht over de tulpenveldjes. Dat is zeker een fotomoment waard!

Smaakvol lentemenu bij Brasserie Rita
Gedurende het lente-event én tijdens het paasweekend geniet je bij Brasserie Rita, van een vijfgangen lentemenu. Chefkok Ron van de Wiel heeft zich laten inspireren door de smaken uit het seizoen. Dit verrassende en smaakvolle lentemenu voor €61,50 per persoon is niet alleen tongstrelend maar ook een lust voor het oog. Kom, proef, en beleef de lente! Meer weten over dit overheerlijke menu? Of een tafel reserveren? Kijk op www.brasserierita.nl/vier-de-lente

Asperges in De Refter
Denk je aan de lente dan denk je asperges. Vooruitlopend op het komende aspergeseizoen, geniet je in het weekend van 6, 7 en 8 mei van een uitgebreid aspergemenu in Restaurant De Refter in DOMUSDELA. Save the date!

Overnachten tussen de tulpen
Krijg je geen genoeg van de schoonheid van de tulpen in DOMUSDELA? Blijf overnachten in het inpandige luxe Boutique Hotel Mariënhage. Hier slaap je als een roosje tijdens dit tulpenspektakel!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Waar: In en rondom DOMUSDELA, Brasserie Rita en Het Binnenplein
Wanneer: van donderdag 7 april tot en met zondag 24 april, ook tijdens het Paasweekend geopend!
Toegang: dit event is vrij toegankelijk
Parkeren: Betaald parkeren is mogelijk op het parkeerterrein van Hotel Mariënhage (Tramstraat of Augustijnendreef)
Eten & drinken
: kom aansluiten genieten van een 5-gangen lente-menu bij Brasserie Rita

Friends of Domusdela

Contact us directly
Contact us directly
Call us 040 760 1755 Call us 040 760 1755 Mail us welkom@domusdela.nl