Een spektakel van licht en kleur, DOMUSDELA schittert opnieuw tijdens GLOW Eindhoven.

Voor het vijfde opeenvolgende jaar neemt DOMUSDELA met trots deel aan GLOW Eindhoven, het jaarlijkse lichtfestival dat de stad doet oplichten en betovert. Dit jaar belooft DOMUSDELA een spectaculaire ervaring te bieden die de harten van jong en oud veroveren.

Ik zie, ik zie…
Op het buitenplantsoen van de DOMUSDELA zie je verwonderde kinderen naar buiten gluren. Het licht van het atrium onthult zelfportretten van kinderen. Wie zijn deze kinderen, wat willen ze ons laten zien? De kleuren roepen om de kerk te betreden en ons te laten ontdekken wat de kinderen ons willen laten zien.

Een zee van lichtgevende bloemen
Eenmaal binnen in De Paterskerk word je begroet door een betoverende zee van bloemen. Honderden driedimensionale, lichtgevende bloemen, gemaakt door kinderen uit Eindhoven en omgeving, heten bezoekers van harte welkom. Overal waar je kijkt, word je omringd door levendige kleuren. Op de binnenmuren van de kerk verschijnen en verdwijnen ramen die het gebouw lijken open te breken. Het glas-in-lood onthult prachtige taferelen en zelfportretten van de kinderen, en je kunt bijna voelen hoe de jonge kunstenaars vol verwondering om zich heen kijken, hun ogen knipperend van verrassing.

Iedereen verdient een lichtpuntje
Dit betoverende lichtspektakel is het resultaat van de creativiteit van basisschoolkinderen, die deze unieke bloemen speciaal voor de bezoekers van GLOW hebben gemaakt. Maar de magie houdt niet op bij GLOW. Na afloop van het lichtfestival worden al deze bloemen geschonken aan mensen die de bloemenzee niet hebben kunnen bezoeken. DOMUSDELA omarmt het idee dat iedereen recht heeft op een lichtpuntje in de vorm van een bloem. Op deze manier kan DOMUSDELA de harten verwarmen van bewoners van verzorgingstehuizen en anderen die om welke reden dan ook niet in staat waren om het lichtfestival persoonlijk bij te wonen.

GLOW Eindhoven belooft opnieuw een onvergetelijke ervaring te worden, en DOMUSDELA is er trots op om deel uit te maken van deze betoverende viering van licht en kunst. Dompel jezelf onder in dit schitterende spektakel dat de stad Eindhoven op magische wijze transformeert. GLOW Eindhoven vindt plaats van 11 tot 18 november 2023.

Friends of Domusdela

Contact us directly
Contact us directly
Call us 040 760 1755 Call us 040 760 1755 Mail us welkom@domusdela.nl