Daar waar Dutch Design en architectuur samenkomen

Binnen DOMUSDELA is er het hele jaar volop aandacht voor kunst, design en architectuur. Middenin deze dynamiek komt binnenkort een innovatief en architectonisch design-project tot leven.

Tijdens de Dutch Design Week 2023 biedt DOMUSDELA (letterlijk) onderdak aan een nieuw designmerk genaamd Câpsula, opgericht door i29 architects. Câpsula introduceert een nieuwe kijk op de rijkdom van tiny living, met bijzonder vormgegeven tiny houses die verrassende perspectieven bieden. Of dat nu over de letterlijke zichtlijnen gaat, de innovatieve oplossingen voor flexibele extra ruimtes, of de wijze waarop de vormgeving creativiteit afdwingt. Tijdens DDW 2023 kun je de eerste twee ontwerpen in de betoverende Dommeltuin van DOMUSDELA zelf ervaren.

Waarom hebben jullie Câpsula opgericht?
(Jeroen Dellensen) Câpsula sluit aan bij de groeiende behoeftes van mensen naar meer vrijheid, verbinding, en flexibiliteit, op een duurzame manier. Een hoogwaardig ontworpen plek met een bescheiden voetafdruk voor het vieren van the good life. Hopelijk inspireert het mensen om groots te wonen met minder.
(Jaspar Jansen) We krijgen wekelijks aanvragen van mensen die een ontwerp van een huisje van ons in een blad zien staan en ook zoiets willen maar een uniek ontwerp niet kunnen betalen. Nu is dat veel meer binnen handbereik.

Er staan straks twee tiny houses in de tuin. Wat valt er te beleven?
(Chris Collaris) Sowieso kun je de huisjes bezoeken. We zijn benieuwd hoe anderen de verbinding met buiten zullen ervaren. De combinatie van design, duurzaamheid en welbevinden is vrij uniek. In één van de twee tiny houses neem ik elke dag een live podcast op over creativiteit die bezoekers in de tuin kunnen beluisteren. Het exacte programma wordt nog bekend gemaakt via de socialmediakanalen, maar verwacht aansprekende namen van kunstenaars en artiesten.

Maar laten we niet vergeten dat de locatie zelf een cruciale rol speelt in deze onvergetelijke avond. De Paterskerk is zorgvuldig gekozen vanwege zijn buitengewone karakter. Onze historische Paterskerk biedt de perfecte sfeer en akoestiek voor een meeslepende muzikale ervaring die je niet snel zult vergeten. Daarnaast wordt de show ondersteund door een uiterst professioneel productieteam, dat eerder heeft samengewerkt met grote namen en prijzen heeft gewonnen voor hun verbluffende visuele effecten. Dit betekent dat je niet alleen kunt genieten van geweldige muziek, maar ook van een visueel spektakel dat de zintuigen prikkelt.

Mis dit niet! Kom en beleef deze unieke muzikale reis in DOMUSDELA op 24 februari 2024. Wij verwelkomen je met open armen voor een avond die je voor altijd zult koesteren.

Friends of Domusdela

Contact us directly
Contact us directly
Call us 040 760 1755 Call us 040 760 1755 Mail us welkom@domusdela.nl