HUIS VAN PRINS KACHELAAN

Dit jaar kleurt niet alleen Eindhoven oranje blauw tijdens Carnaval, maar ook DOMUSDELA wordt ondergedompeld in deze kleuren. En wel om een hele speciale reden… Want vanaf dit jaar logeert de stadprins van het Lampegatse Carnaval en zijn gevolg in Hotel Mariënhage in DOMUSDELA.

Kersverse stadsprins Thijs Scheffers en zijn adjudanten Laurens van Mierlo en Kees Geevers, de hofdames Lot van de Meerakker en Pien Geerts, de Assessor, D’n Urste burger en de Veldwachter checken vanmiddag in, in het Huis van Prins Kachelaan. En dat beloofd een feestje te worden!

Donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag en maandag genieten zij na hun drukke Carnavalsplanning van hemelse nachten in Hotel Mariënhage. En ook aan de innerlijke mens wordt gehoor gegeven. Iedere dag geniet de hoffelijke delegatie van een stevig ontbijt én diner in Brasserie Rita. Want ook de carnavalsliefde van een stadsprins, gaat door de maag.

Op naar een schôn fiske, salaai! 🧡💙

Sprekers

Maarten van der Weijden neemt je in zijn presentatie mee hoe je gemotiveerd blijft in onzekere tijden en Jan van Setten neemt je mee op reis en laat je op eenvoudige wijze de mentale natuurwetten ontdekken voor een leuk en lichter (business) leven.

Maarten van der Weijden
Maarten is een Nederlands zwemmer. Hij is een voormalig olympisch kampioen en wereldkampioen bij het openwaterzwemmen. In juni 2023 ging hij de extreme uitdaging van de Elfstedentriatlon aan en met succes. Hij heeft de Tocht der Tochten achter elkaar, met zo min mogelijk rust, gezwommen, gefietst en gelopen. 600 kilometer afzien dus, maar voor een belangrijk doel: onderzoek naar kanker.

Jan van Setten
Jan is een veelgevraagd spreker en auteur over (persoonlijk) leiderschap, organisatieverandering en klantgerichtheid. Jan inspireert en motiveert je om invloed te pakken op je (werkzame) leven. Levert handvatten die het denken omzetten in doen, op een manier die bij jou past. Door de plezierige mix van humor, energie en inhoud blijf je tot het einde geboeid en krijg je eyeopeners mee die je gelijk kan toepassen in jouw praktijk.

UITNODIGING ONTHULLING

Wat kun je verwachten van deze avond?
💐 Een inspirerende én creatieve workshop
⛪️ op een unieke plek in Eindhoven
🍸 met kleine gerechtjes en drankje
❤️ gezelligheid
✨ en een herinnering voor altijd!

Praktische informatie
19:00 uur inloop
19:30 uur start creatieve bloemworkshop
21:30 uur einde creatieve bloemworkshop
21:30 uur begin borrel
22:30 uur einde borrel

€ 70,00 prijs per persoon

Dus schrijf je vandaag nog in voor deze unieke moederdagworkshop en creëer samen met jouw moeder een onvergetelijke herinnering! Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 8 mei 2023

Pachamama is een project van Bart Somers en is omarmd door de kunstcommissie van coöperatie DELA. De kunstcollectie van DELA is geworteld in de cultuur van de uitvaartverzekeraar en -verzorger. Drie thema’s staan centraal: reflectie, troost en doorgeven. De werken bevinden zich op verschillende DELA locaties verspreid over het land.

Aanmelden?
Het Super Office Event op 5 oktober bij DOMUSDELA biedt de perfecte oplossing voor jouw professionele uitdagingen. We beloven je een dag vol inspiratie, groei en verbinding. Mis deze kans niet om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen! Meld je via onderstaande button aan voor deze SuperOffice CRM Tour CHANGE 2023 en leer hoe je veranderingen kunt managen en stimuleren en hoe je medewerkers kunt motiveren.

Tot ziens op 5 oktober bij DOMUSDELA!

Friends of Domusdela

Contact us directly
Contact us directly
Call us 040 760 1755 Call us 040 760 1755 Mail us welkom@domusdela.nl