Vergaderactie DOMUSDELA

Kwartaal één staat bij DOMUSDELA in het teken van vergaderen. Boek voor februari, maart of april 2023 een 4-, of 6-uurs (middag) vergaderarrangement óf een 8-uurs vergaderarrangement, en krijg een afsluitende borrel gratis!

Gedurende een half uur mogen jullie met max 50 personen onbeperkt gebruik maken van het Holland drankenassortiment en zorgen wij voor diverse tafelgarnituren en bites. De borrel vindt op basis van beschikbaarheid plaats in Brasserie Rita, het inpandige, gezellige restaurant van DOMUSDELA. Boek nu en sluit jullie vergadermoment met elkaar en in gezelligheid af. Na de borrel nog even dwalen door DOMUSDELA? Iedere vergadergast krijgt onze kunst-, erfgoed- en designbrochure cadeau!

Nieuwe inzichten

Voormalig kloostercomplex DOMUSDELA biedt genoeg ruimte voor een vergadering. Terwijl er tegelijkertijd een besloten en intieme sfeer heerst. Actie én rust, hard werken én bezinning en verbondenheid én afzondering zijn de sleutelwoorden tijdens een vergadering of brainstormsessie bij DOMUSDELA. Een mooi tegenwicht in de huidige tijd waarin snelheid, oppervlakkigheid en digitalisering centraal staan.

Rust en inspiratie

Bij DOMUSDELA ervaar je rust en word je geïnspireerd door de geschiedenis van dit indrukwekkende complex. Dit heeft een positieve uitwerking op lichaam en geest. Stilstaan bij het vraagstuk van de vergadering of brainstorm leidt immers tot het komen tot de essentie. Samen kom je tot inzichten, inspirerende gesprekken en het vinden van antwoorden op vragen die er toe doen. Dat is vergaderen bij DOMUSDELA!

Het is ook mogelijk een vergadering te combineren met een overnachting in Hotel Mariënhage. Dit luxe boutique hotel is gelegen in het DOMUSDELA-complex. En bij deze vergaderactie, profiteer je nu van 10% korting op de kamerprijs. Meer weten? Kijk dan op https://www.marienhage.com/

ERVAAR ALLES-ONDER-ÉÉN-DAK

Klik op bovenstaande ruimtes en krijg de borrel gratis.

Of neem contact op

Vrienden van Domusdela

Hutten
DELA
Hotel Mariënhage
Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven
Neem contact op
Neem contact op
Bellen 040 760 1755 Bellen 040 760 1755 Mailen welkom@domusdela.nl