De wijze van afscheid nemen bepaalt de herinnering

Leven is doorgeven. En dat doen we samen.

In DOMUSDELA staan we met elkaar stil bij de bijzondere momenten in het leven van uw geliefde. Hier is ruimte om op unieke wijze afscheid te nemen en de afscheidsceremonie van uw dierbare een persoonlijk karakter te geven. De invulling van een uitvaart bij DOMUSDELA is gericht op de persoonlijke wensen van uw geliefde. Samen met partner Hutten voert DOMUSDELA met aandacht en toewijding deze wensen uit, waardoor u en uw naasten volledig ontzorgd worden in deze toch al moeilijke periode.

CEREMONIEHUIS DE PATERSKERK Deze voormalige kerk is opnieuw ingericht voor eigentijdse rituelen en ceremonies. Groot, maar ook intiem. Hier is ruimte voor het delen van persoonlijke verhalen, beelden en muziek. Het is een ruimte waar eenieder zich thuis voelt. De Paterskerk heeft 500 zitplaatsen, waardoor de zaal een imposante uitstraling heeft.

CEREMONIEHUIS DE KAPEL De Kapel ademt een sfeer van warmte, gastvrijheid en samenzijn. Door de glas-in-lood-ramen valt het licht prachtig langs de monumentale gewelven. Het leven en de herinnering worden hier liefdevol omarmd. De Kapel is een bijzonder mooie locatie voor ceremonies en een intiem samenzijn tot 75 personen.

Uitvaartondernemer en op zoek naar een beschikbare ruimte binnen DOMUSDELA?

Klik dan verder

Vrienden van Domusdela

Neem contact op
Neem contact op
Bellen 040 760 1755 Bellen 040 760 1755 Mailen welkom@domusdela.nl