Muziekgebouw Zomerconcerten in de binnentuin van DOMUSDELA

Na alleen maar uitverkochte concerten vorige zomer gaan ook dit jaar de Muziekgebouw Zomerconcerten in de prachtige binnentuin van DOMUSDELA door! De Zomerconcerten staan bol van klassiek, pop, jazz en natuurlijk muziek voor de allerkleinsten staan gepland in de maanden juli en augustus. Voor ieder wat wils dus. Benieuwd naar het volledige programma of tickets kopen? Kijk op onderstaande link.

De binnentuin van DOMUSDELA is ruim opgezet zodat we gemakkelijk en veilig het toegestane aantal bezoekers kunnen ontvangen. Je hoeft je niet vooraf te laten testen. Kom genieten van een zomer vol muziek, gezelligheid en lekker eten & drinken!

Over de Entree Awards
De Entree Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de meest bijzondere, kwalitatieve en mooie restaurants, hotels, cocktailbars en hospitality-projecten die afgelopen jaar openden of restyleden in Nederland. Inmiddels hebben de Entree Awards voor de horeca een felbegeerde reputatie. Het is een bekroning voor horecabedrijven om door een vakjury geselecteerd te worden als een van de meest onderscheidende horecabedrijven van afgelopen jaar. De genomineerden vormen samen bovendien dé hotspotlijst met horecatrends van dit moment. Tijdens de Entree Awards worden tevens twee persoonsgebonden awards uitgereikt: aan de Horecaondernemer van het Jaar en de Best Bartender.

Friends of Domusdela

Contact us directly
Contact us directly
Call us 040 760 1755 Call us 040 760 1755 Mail us welkom@domusdela.nl