Muziekgebouw Zomerconcerten in de binnentuin van DOMUSDELA

Na alleen maar uitverkochte concerten vorige zomer gaan ook dit jaar de Muziekgebouw Zomerconcerten in de prachtige binnentuin van DOMUSDELA door! De Zomerconcerten staan bol van klassiek, pop, jazz en natuurlijk muziek voor de allerkleinsten staan gepland in de maanden juli en augustus. Voor ieder wat wils dus. Benieuwd naar het volledige programma of tickets kopen? Kijk op onderstaande link.

De binnentuin van DOMUSDELA is ruim opgezet zodat we gemakkelijk en veilig het toegestane aantal bezoekers kunnen ontvangen. Je hoeft je niet vooraf te laten testen. Kom genieten van een zomer vol muziek, gezelligheid en lekker eten & drinken!

Wandel & verzamel unieke souvenirs
Een aandenken kopen die je herinnert aan je wandeling langs DOMUSDELA? Dat kan! Diverse kunstenaars maakten vijftien ontwerpen van prentkaarten en draagbare souvenirs speciaal voor de wandelaars van Ons Kloosterpad. Ze vormen vijftien tastbare herinneringen aan de plaatsen die je onderweg aandoet. De souvenirs vertellen samen het verhaal van het Brabantse kloosterleven. Ook bij DOMUSDELA zijn deze souvenirs te koop. Je koopt ze bij de receptie van Hotel Mariënhage. De opbrengst komt ten goede aan de instandhouding van de kloostergemeenschappen. Wandel langs alle vijftien etappes van Ons Kloosterpad en verzamel de unieke kloostercollectie!

Friends of Domusdela

Hutten
DELA
Hotel Mariënhage
Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven
Contact us directly
Contact us directly
Call us 040 760 1755 Call us 040 760 1755 Mail us welkom@domusdela.nl