Muziekgebouw Zomerconcerten in de binnentuin van DOMUSDELA

Na alleen maar uitverkochte concerten vorige zomer gaan ook dit jaar de Muziekgebouw Zomerconcerten in de prachtige binnentuin van DOMUSDELA door! De Zomerconcerten staan bol van klassiek, pop, jazz en natuurlijk muziek voor de allerkleinsten staan gepland in de maanden juli en augustus. Voor ieder wat wils dus. Benieuwd naar het volledige programma of tickets kopen? Kijk op onderstaande link.

De binnentuin van DOMUSDELA is ruim opgezet zodat we gemakkelijk en veilig het toegestane aantal bezoekers kunnen ontvangen. Je hoeft je niet vooraf te laten testen. Kom genieten van een zomer vol muziek, gezelligheid en lekker eten & drinken!

Refter
De naam De Refter is een verwijzing naar het kloosterverleden van DOMUSDELA en betekent eetgelegenheid in een abdij, klooster of internaat. Het woord is afkomstig van het Latijnse woord reficere dat herstellen betekent, in deze ruimte kon men dus door het eten lichamelijk herstellen.

Meetings & events
DOMUSDELA bruist en inspireert mensen tot betekenisvolle ontmoetingen. Het complex staat midden in de samenleving. Duidelijk zichtbaar, recht in het hart van Eindhoven. Hier zeg je volmondig ‘ja!’ tegen je liefste. Of neem je afscheid van je trouwste. In dit huis vier je het leven en ervaar je ook dat het leven doorgeven is. Een zakelijke meeting of diner of groot spetterend feest, het is vanaf nu ook mogelijk in De Refter!

Friends of Domusdela

Hutten
DELA
Hotel Mariënhage
Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven
Contact us directly
Contact us directly
Call us 040 760 1755 Call us 040 760 1755 Mail us welkom@domusdela.nl