HUIS VAN PRINS KACHELAAN

Dit jaar kleurt niet alleen Eindhoven oranje blauw tijdens Carnaval, maar ook DOMUSDELA wordt ondergedompeld in deze kleuren. En wel om een hele speciale reden… Want vanaf dit jaar logeert de stadprins van het Lampegatse Carnaval en zijn gevolg in Hotel Mariënhage in DOMUSDELA.

Kersverse stadsprins Thijs Scheffers en zijn adjudanten Laurens van Mierlo en Kees Geevers, de hofdames Lot van de Meerakker en Pien Geerts, de Assessor, D’n Urste burger en de Veldwachter checken vanmiddag in, in het Huis van Prins Kachelaan. En dat beloofd een feestje te worden!

Donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag en maandag genieten zij na hun drukke Carnavalsplanning van hemelse nachten in Hotel Mariënhage. En ook aan de innerlijke mens wordt gehoor gegeven. Iedere dag geniet de hoffelijke delegatie van een stevig ontbijt én diner in Brasserie Rita. Want ook de carnavalsliefde van een stadsprins, gaat door de maag.

Op naar een schôn fiske, salaai! 🧡💙

UITNODIGING ONTHULLING

Wat kun je verwachten van deze avond?
💐 Een inspirerende én creatieve workshop
⛪️ op een unieke plek in Eindhoven
🍸 met kleine gerechtjes en drankje
❤️ gezelligheid
✨ en een herinnering voor altijd!

Praktische informatie
19:00 uur inloop
19:30 uur start creatieve bloemworkshop
21:30 uur einde creatieve bloemworkshop
21:30 uur begin borrel
22:30 uur einde borrel

€ 70,00 prijs per persoon

Dus schrijf je vandaag nog in voor deze unieke moederdagworkshop en creëer samen met jouw moeder een onvergetelijke herinnering! Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 8 mei 2023

Pachamama is een project van Bart Somers en is omarmd door de kunstcommissie van coöperatie DELA. De kunstcollectie van DELA is geworteld in de cultuur van de uitvaartverzekeraar en -verzorger. Drie thema’s staan centraal: reflectie, troost en doorgeven. De werken bevinden zich op verschillende DELA locaties verspreid over het land.

Friends of Domusdela

Contact us directly
Contact us directly
Call us 040 760 1755 Call us 040 760 1755 Mail us welkom@domusdela.nl