Full Colour Innercircle - DJ La Fuente

Voor het tweede jaar vind in De Paterskerk van DOMUSDELA DJ La Fuente's Full Colour Innercircle event plaats. DJ La Fuente, bekend om zijn grensverleggende muziekstijl en energieke performances. Hij betovert jou met zijn setlist van house en techno tot zijn nieuwste tracks.

Maar Full Colour Innercircle is meer dan alleen muziek. De avond is een beleving! Lichtshows en dance acts nemen je mee in trance. Full Colour Innercircle, magic that you’re meant to see!

24 Feb

Start
20:00 h
Location:
De Paterskerk

21.00 uur - deuren open
22.00 uur - deuren sluiten! Het evenement begint (we beginnen het evenement met z'n allen)
02.00 uur - einde evenement

Leeftijd: 21+

Na 19 waanzinnige edities gaan we voor nog een holy sh*t-ervaring! Het is tijd om de levels opnieuw in te stellen: Full Colour Innercircle, we gaan naar de kerk!

Wat goed was, werd beter en van het betere hebben we iets nog specialers gemaakt. Dit is Full Colour Innercircle: Een verhaal dat alleen wij kunnen vertellen met een exclusieve avondvullende set van La Fuente. Tech house muziek op zijn best met een vrijwel ongeëvenaarde energieke stage performance, unieke theatrale acts, special effects en het beste wat tech-house muziek te bieden heeft. De grenzen van gepast en ongepast op een geraffineerde manier benaderend. Het is een verhaal dat we vertellen en we nodigen je uit om eraan deel te nemen om de levendigheid te ervaren en de fascinerende natuur te voelen die Full Colour Inner Circle te bieden heeft. Klaar om deze kleurrijke, muziekvolle, energieke en exclusieve show mee te maken?

Maar laten we niet vergeten dat de locatie zelf een cruciale rol speelt in deze onvergetelijke avond. De Paterskerk is zorgvuldig gekozen vanwege zijn buitengewone karakter. Onze historische Paterskerk biedt de perfecte sfeer en akoestiek voor een meeslepende muzikale ervaring die je niet snel zult vergeten. Daarnaast wordt de show ondersteund door een uiterst professioneel productieteam, dat eerder heeft samengewerkt met grote namen en prijzen heeft gewonnen voor hun verbluffende visuele effecten. Dit betekent dat je niet alleen kunt genieten van geweldige muziek, maar ook van een visueel spektakel dat de zintuigen prikkelt.

Mis dit niet! Kom en beleef deze unieke muzikale reis in DOMUSDELA op 24 februari 2024. Wij verwelkomen je met open armen voor een avond die je voor altijd zult koesteren.

Friends of Domusdela

Contact us directly
Contact us directly
Call us 040 760 1755 Call us 040 760 1755 Mail us welkom@domusdela.nl