Augustine-day 2019

Enter as good person and leave as a better one

This text, carved in stone, is a warm welcome for anyone who visited the Augustinian monastery. It has now been two and a half years since the Augustinian fathers left their beloved place in the center of Eindhoven after 125 years. At the departure, Father Louis Mulder said: "The story continues, even when we are no longer there." Now that the project is almost completed, this oldest part of Eindhoven has a new future. DOMUSDELA is a place of meeting, celebrating and staying.

25 Jun

Start
14:00 h
Location:
Ceremony house De Paterskerk

Praktische informatie
Dit concert vindt plaats in de binnentuin van DOMUSDELA in Eindhoven, bereikbaar via de Kanaalstraat 4.

Plattegrond

Het is helaas niet mogelijk vooraf je stoel(en) te kiezen.

Muziekgebouw Zomerconcerten in de binnentuin van DOMUSDELA: Iedere zaterdag & zondag van 11 juli t/m 30 augustus!

Ieder weekend presenteren we, in samenwerking met Muziekgebouw Eindhoven, concerten van allerlei genres: singer-songwriter, jazz, klassiek, kids - voor ieder wat wils. En de echte Bourgondiër komt ook aan zijn/haar trekken, want de concerten zijn te combineren met een heerlijke lunch, gezellige borrel of uitgebreid hoogstaand diner bij Brasserie Rita.

De binnentuin van DOMUSDELA is ruim opgezet, waardoor gemakkelijk een groot bezoekers op 1,5 meter van elkaar kan plaatsnemen. Om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de Zomerconcerten wordt iedere concert twee keer per dag uitgevoerd. Op zaterdag om 17:00 en om 19:30 uur. Op zondag om 12:00 en om 15:00 uur.

Hoe heerlijk is het om de zaterdagavond te starten met jazz muziek en een gezellige borrel. Of de zondag ontspannen beginnen met een mooi concert en een lekkere lunch in de buitenlucht? Kom genieten van een zomer met muziek!

Friends of Domusdela

Contact us directly
Contact us directly
Call us 040 760 1755 Call us 040 760 1755 Mail us welkom@domusdela.nl