Zomerconcert:
LuwtenDe Nederlandse singer-songwriter Tessa Douwstra schrijft en produceert als Luwten listige pop die zowel het hoofd als het hart beroert. Luwten transmuteert op intelligente wijze verschillende geluiden samen met bevreemdende warmte. De ene keer zijn dat veldopnames en organische ruis die worden doorspekt met elektronische klanken en melodieuze live instrumentatie. De andere keer ‘synthetiseert’ ze spraakmemo’s van haar eigen vrienden, familie en geliefden tot één grote collectieve stem die die van haar omringt. Betoverend sfeervolle muziek in de binnentuin van DOMUSDELA dus.

16 jul.

Aanvang:
20:15 uur
Locatie:
Binnentuin DOMUSDELA

Praktische informatie
Dit concert vindt plaats in de binnentuin van DOMUSDELA in Eindhoven, bereikbaar via de Kanaalstraat 4.
Bekijk hier de plattegrond van het complex: Plattegrond

Het is helaas niet mogelijk vooraf je stoel(en) te kiezen.

Zomerconcerten in de binnentuin van DOMUSDELA, ieder weekend van 1 juli t/m 29 augustus!
In de maanden juli en augustus presenteren wij ieder weekend, in samenwerking met Muziekgebouw Eindhoven, concerten van allerlei genres: singer-songwriter, jazz, klassiek, kids - voor ieder wat wils. En de echte Bourgondiër komt ook aan zijn/haar trekken, want de concerten zijn te combineren met een heerlijke lunch, gezellige borrel of uitgebreid hoogstaand diner bij Brasserie Rita of in De Refter het nieuwe pop-up fine dining restaurant van DOMUSDELA.

De binnentuin van DOMUSDELA is ruim opgezet, waardoor gemakkelijk een groot aantal bezoekers op 1,5 meter van elkaar kan plaatsnemen. Om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de Zomerconcerten wordt iedere concert twee keer per dag uitgevoerd.

Hoe heerlijk is het om de zaterdagavond te starten met jazz muziek en een gezellige borrel. Of de zondag ontspannen beginnen met een mooi concert en een lekkere lunch in de buitenlucht? Kom genieten van een zomer met muziek!

Vrienden van Domusdela

Hutten
DELA
Hotel Mariënhage
Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven
Neem contact op
Neem contact op
Bellen 040 760 1755 Bellen 040 760 1755 Mailen welkom@domusdela.nl