Zomerconcert:
Gerard van Maasakkers & Philips HarmonieZijn vader speelde bugel, en in z’n jonge jaren schaamde hij zich voor z’n “stom kiepevel” als fanfare De Vooruitgang door de straten trok. Maar dat is al heel lang verleden tijd. In zijn 40-jarige carrière heeft zanger Gerard van Maasakkers regelmatig opgetreden met Brabantse harmonieën en fanfares. Zijn liedjes krijgen nóg meer kleur als er een gloed van koper overheen komt. Maar de laatste jaren was zijn agenda te vol en lukte het maar zelden om met blazers te werken, dus moest het er maar weer eens van komen.

04 jul.

Aanvang:
12:00 uur
Locatie:
Binnentuin DOMUSDELA

Gerard speelt zijn mooiste en bekendste liedjes, prachtig begeleid door zijn muzikanten en door de Philips Harmonie onder leiding van Matty Cilissen. Zing mee met “Hee gaode mee”, “Hier heur ik thuis”, “Salve regina” en vele andere, en geniet van koperklank en warme liedjes.

Met Harry Hendriks (gitaar), Mike Roelofs (toetsen) en Arthur Lijten (slagwerk).

Praktische informatie
Dit concert vindt deze dag 2 keer plaats, namelijk om 12:00 uur en om 15:00 uur in de binnentuin van DOMUSDELA in Eindhoven. DOMUSDELA is bereikbaar via de Kanaalstraat 4.
Bekijk hier de plattegrond van het complex: Plattegrond

Het is helaas niet mogelijk vooraf je stoel(en) te kiezen.

Zomerconcerten in de binnentuin van DOMUSDELA, ieder weekend van 1 juli t/m 29 augustus!
In de maanden juli en augustus presenteren wij ieder weekend, in samenwerking met Muziekgebouw Eindhoven, concerten van allerlei genres: singer-songwriter, jazz, klassiek, kids - voor ieder wat wils. En de echte Bourgondiër komt ook aan zijn/haar trekken, want de concerten zijn te combineren met een heerlijke lunch, gezellige borrel of uitgebreid hoogstaand diner bij Brasserie Rita of in De Refter het nieuwe pop-up fine dining restaurant van DOMUSDELA.

De binnentuin van DOMUSDELA is ruim opgezet, waardoor gemakkelijk een groot aantal bezoekers op 1,5 meter van elkaar kan plaatsnemen. Om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de Zomerconcerten wordt iedere concert twee keer per dag uitgevoerd.

Hoe heerlijk is het om de zaterdagavond te starten met jazz muziek en een gezellige borrel. Of de zondag ontspannen beginnen met een mooi concert en een lekkere lunch in de buitenlucht? Kom genieten van een zomer met muziek!

Vrienden van Domusdela

Hutten
DELA
Hotel Mariënhage
Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven
Neem contact op
Neem contact op
Bellen 040 760 1755 Bellen 040 760 1755 Mailen welkom@domusdela.nl