Zomerconcert:
Camerata RCOCamerata RCO is een uniek ensemble. De leden zijn allen lid van het wereldberoemde Koninklijk Concertgebouworkest, maar ze vinden het ook heerlijk om samen te spelen in een kleiner ensemble.

Het repertoire is niet alleen anders, kamermuziek is een meer persoonlijk en intiemer genre. De leden van dit ensemble vinden het heel verfrissend om op deze manier met elkaar te musiciseren: 'Je leert elkaar toch weer op een andere manier kennen, en dat is echt een toevoeging op de bestaande samenwerking."

11 jul.

Aanvang:
12:00 uur
Locatie:
Binnentuin DOMUSDELA

"We mogen zelf het repertoire kiezen, waar we het uitvoeren en met wie. We vinden het geweldig om met Camerata RCO een directer contact te hebben met het publiek, dat heb je met een heel orkest niet. De energie van deze intiemere concerten inspireert ons enorm!"

Sjaan Oomen, viool
Joanna Westers, viool
Maartje-Maria den Herder, cello
Olivier Thiery, contrabas
Op het programma werken van o.a. Rossini en Kuusisto

Praktische informatie
Dit concert vindt plaats in de binnentuin van DOMUSDELA in Eindhoven, bereikbaar via de Kanaalstraat 4.
Bekijk hier de plattegrond van het complex: Plattegrond

Het is helaas niet mogelijk vooraf je stoel(en) te kiezen.

Zomerconcerten in de binnentuin van DOMUSDELA, ieder weekend van 1 juli t/m 29 augustus!
In de maanden juli en augustus presenteren wij ieder weekend, in samenwerking met Muziekgebouw Eindhoven, concerten van allerlei genres: singer-songwriter, jazz, klassiek, kids - voor ieder wat wils. En de echte Bourgondiër komt ook aan zijn/haar trekken, want de concerten zijn te combineren met een heerlijke lunch, gezellige borrel of uitgebreid hoogstaand diner bij Brasserie Rita of in De Refter het nieuwe pop-up fine dining restaurant van DOMUSDELA.

De binnentuin van DOMUSDELA is ruim opgezet, waardoor gemakkelijk een groot aantal bezoekers op 1,5 meter van elkaar kan plaatsnemen. Om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de Zomerconcerten wordt iedere concert twee keer per dag uitgevoerd.

Hoe heerlijk is het om de zaterdagavond te starten met jazz muziek en een gezellige borrel. Of de zondag ontspannen beginnen met een mooi concert en een lekkere lunch in de buitenlucht? Kom genieten van een zomer met muziek!

Vrienden van Domusdela

Hutten
DELA
Hotel Mariënhage
Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven
Neem contact op
Neem contact op
Bellen 040 760 1755 Bellen 040 760 1755 Mailen welkom@domusdela.nl