STRP Festival 2020

02 - 05 APRIL 2020

02 apr.

Aanvang:
12:00 uur
Locatie:
DOMUSDELA

EXPO, Scenario's & evenementen

STRP Festival 2020 vindt dit jaar plaats van 2 tot 5 april bij DOMUSDELA. Dit festival bestaat uit een internationale expo, een uitgebreid STRP Scenario-programma met veel sprekers, een educatief programma en 's avonds een gevarieerd muziek- en uitvoeringsprogramma. Dit is in samenwerking met vijf nieuwe programmapartners: EMOVES, Muziekgebouw Eindhoven, PLASMA en Red Light Radio & Ja Ja Ja Nee Nee.

DOMUSDELA, in het hart van Eindhoven, is de nieuwe hoofdlocatie voor STRP festival 2020. Hier kun je de tentoonstelling bezoeken en deelnemen aan de STRP-scenario's. Het muziek- en uitvoeringsprogramma vindt 's avonds plaats op verschillende andere locaties in Eindhoven.

STRPs festival hangout
Hier ontmoet je vriend en vreemdeling om samen te reageren op STRPs expo en op het gesprek zelf. Samen met artiesten en ontwerpers oneseconds, Arvid&Marie, KNOT Kollektiv en Circus Engelbregt neem je deel aan een steeds weer veranderend gesprek waarin je nadenkt over wat die dialoog en samenkomst nu écht betekenen, terwijl je je laat bevreemden en verwonderen door de ontmoetingen die hier het hele festival door plaatsvinden.

Aftermovie STRP Festival 2019

STRP 2020-programma

Tijdens STRP Festival 2020 stellen we ons een toekomst voor waarin mensen niet langer een dominante factor zijn voor het leven op aarde. Wij - mensen - hebben de neiging onszelf in het centrum van het universum te plaatsen en als superieur aan de natuur, planten, dieren en dingen te handelen. Maar wat als we niet langer aan de top van de piramide zouden staan? Hoe zouden we ons afstemmen op de natuur, technologie, objecten en intelligente systemen? En wat betekent dit alles voor onze wereld hier, nu, vandaag?

Meer informatie over STRP Festival?
Kijk op https://strp.nl/events/festival-2020

Vrienden van Domusdela

Hutten
DELA
Hotel Mariënhage
Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven
Neem contact op
Neem contact op
Bellen 040 760 1755 Bellen 040 760 1755 Mailen welkom@domusdela.nl