Ontmoeten, vieren en verblijven

Open dag DOMUSDELA

De herontwikkeling van De Paterskerk, het voormalige Augustinianum en de Studentenkapel in het hart van Eindhoven is inmiddels en half jaar gelden afgerond. Maar liefst zeven jaar kostte het om dit oudste stukje Eindhoven weer voor iedereen toegankelijk te maken. Met het aanlichten van De Paterskerk en een grootse opening op 8 november 2019 is DOMUSDELA officieel in gebruik genomen.

Nu een half jaar later stellen wij wederom onze deuren open voor het grote publiek. Veel mensen wisten ons de afgelopen maanden al te vinden voor bijvoorbeeld een moment van rust en bezinning, voor lekker eten en drinken, een overnachting, een vergadering, nieuwjaarsbijeenkomsten en andere (ceremoniële) events.

19 apr.

Aanvang:
14:00 uur
Locatie:
DOMUSDELA

Heb je DOMUSDELA nog niet bezocht?

Op zondag 19 april ben je van harte welkom tijdens de open dag van DOMUSDELA. Neem een kijkje in de vernieuwde Paterskerk en Kapel of schuif aan in onze sfeervolle brasserie. Aanschouw de vele kunstobjecten die aanwezig zijn in het complex of loop door het oude Augstinianum dat nu dienst doet als vergaderlocatie.

Praktische informatie

Datum: Zondag 19 april 2020 | 11:00 - 16.00 uur
Locatie: DOMUSDELA
De open dag is vrij toegankelijk

Vrienden van Domusdela

Hutten
DELA
Hotel Mariënhage
Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven
Neem contact op
Neem contact op
Bellen 040 760 1755 Bellen 040 760 1755 Mailen welkom@domusdela.nl