Hoogtepunten uit de Matthäus PassionEen uitstekende kennismaking met de Matthäus Passion in de sfeervolle Paterskerk van DOMUSDELA in Eindhoven. Op deze avond klinken in ruim anderhalf uur alle koorwerken en enkele aria's uit de Matthäus Passion. Echte hoogtepunten! Voor koor en orkest (samen 130 musici) is het de laatste 'training' voor de integrale uitvoering die twee dagen later in Oirschot plaatsvindt. U hoort ook de aanwijzingen van dirigent Cees Wouters.

03 apr.

Aanvang:
20:00 uur
Locatie:
De Paterskerk

Uitvoerenden: Kempenkoor en barokorkest La Sopresa onder leiding van Cees Wouters. Solisten: Marjon Strijk (sopraan en Jan Van Elsacker (tenor, verteller).

Het bekende verhaal over het verraad en de dood van Jezus wordt deze avond vertelt. In de integrale uitvoering wordt dit gezongen door de evangelist. De dirigent vertelt iets over de achtergronden van de Matthaüs Passion. De avond heeft een ongedwongen karakter en er is geen pauze.

Prijzen (inclusief programmaboekje): € 50,- (zakelijk, gereserveerde plaatsen) - € 22,50 (regulier, vrije plaatskeuze) - € 5,- (kinderen t/m 16 jaar, vrije plaatskeuze). Zakelijke tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via het secretariaat: secretariaat@matthauspassionoirschot.nl.

Praktische informatie
Dit concert vindt plaats in De Paterskerk van DOMUSDELA in Eindhoven. DOMUSDELA is bereikbaar via de Kanaalstraat 4.
Bekijk hier de plattegrond van het complex: Plattegrond

Voorafgaand of aansluitend lunchen of diner?
Een echte bourgondiër komt ook aan zijn/haar trekken, want de concerten zijn te combineren met een heerlijke lunch, gezellige borrel of uitgebreid hoogstaand diner bij Brasserie Rita. Ook overnachten is mogelijk binnen ons complex. In het prachtige Hotel Mariënhage geniet je van een hemelse overnachting Near Heaven.

Vrienden van Domusdela

Hutten
DELA
Hotel Mariënhage
Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven
Neem contact op
Neem contact op
Bellen 040 760 1755 Bellen 040 760 1755 Mailen welkom@domusdela.nl