Full Colour Innercircle - DJ La Fuente

Voor het tweede jaar vind in De Paterskerk van DOMUSDELA DJ La Fuente's Full Colour Innercircle event plaats. DJ La Fuente, bekend om zijn grensverleggende muziekstijl en energieke performances. Hij betovert jou met zijn setlist van house en techno tot zijn nieuwste tracks.

Maar Full Colour Innercircle is meer dan alleen muziek. De avond is een beleving! Lichtshows en dance acts nemen je mee in trance. Full Colour Innercircle, magic that you’re meant to see!

13 okt.

Aanvang:
21:00 uur
Locatie:
De Paterskerk

Praktische informatie

21.00 uur - deuren open
22.00 uur - deuren sluiten! Het evenement begint (we beginnen het evenement met z'n allen)
02.00 uur - einde evenement

Leeftijd: 21+

Over Full Colour Innercircle

Na 19 waanzinnige edities gaan we voor nog een holy sh*t-ervaring! Het is tijd om de levels opnieuw in te stellen: Full Colour Innercircle, we gaan naar de kerk!

Wat goed was, werd beter en van het betere hebben we iets nog specialers gemaakt. Dit is Full Colour Innercircle: Een verhaal dat alleen wij kunnen vertellen met een exclusieve avondvullende set van La Fuente. Tech house muziek op zijn best met een vrijwel ongeëvenaarde energieke stage performance, unieke theatrale acts, special effects en het beste wat tech-house muziek te bieden heeft. De grenzen van gepast en ongepast op een geraffineerde manier benaderend. Het is een verhaal dat we vertellen en we nodigen je uit om eraan deel te nemen om de levendigheid te ervaren en de fascinerende natuur te voelen die Full Colour Inner Circle te bieden heeft. Klaar om deze kleurrijke, muziekvolle, energieke en exclusieve show mee te maken?

Vrienden van Domusdela

Neem contact op
Neem contact op
Bellen 040 760 1755 Bellen 040 760 1755 Mailen welkom@domusdela.nl