Muziekgebouw Eindhoven concert:
The Donna Summer ShowNa een uitzinnige avond in een swingend Muziekgebouw 2019, is het dit voorjaar tijd voor The Donna Summer 2021 Show. Verwacht nog meer glitter en nog meer glamour! Onmiskenbare dance classics als Last Dance, Hot Stuff, I Feel Love en al die andere hits van Donna Summer laten werkelijk iedereen dansen. De kerk wordt omgetoverd tot een heuse discotheek die de 70s en 80s discopartys doet herleven.

22 jan.

Aanvang:
20:15 uur
Locatie:
De Paterskerk

Gare du Nord en Carolina Dijkhuizen brengen hun respectvolle eerbetoon aan the Queen of Disco in deze spetterende live show waarin de bijzondere carrière van de in 2012 overleden zangeres tot leven wordt gebracht. De zus van Donna Summer, Linda C. Gaines, zag de show via live stream en gaf namens de familie persoonlijk haar goedkeuring aan Thank God It's Donna als respectvol eerbetoon aan haar legendarische zus

Praktische informatie
Dit concert vindt plaats in De Paterskerk van DOMUSDELA in Eindhoven. DOMUSDELA is bereikbaar via de Kanaalstraat 4.
Bekijk hier de plattegrond van het complex: Plattegrond

Voorafgaand of aansluitend lunchen of diner?
Een echte bourgondiër komt ook aan zijn/haar trekken, want de concerten zijn te combineren met een heerlijke lunch, gezellige borrel of uitgebreid hoogstaand diner bij Brasserie Rita. Ook overnachten is mogelijk binnen ons complex. In het prachtige Hotel Mariënhage geniet je van een hemelse overnachting Near Heaven.

Vrienden van Domusdela

Hutten
DELA
Hotel Mariënhage
Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven
Neem contact op
Neem contact op
Bellen 040 760 1755 Bellen 040 760 1755 Mailen welkom@domusdela.nl