Muziekgebouw Eindhoven concert:
Mick FlanneryDe Ierse singer-songwriter Mick Flannery staat bekend om zijn unieke en poëtische teksten. Hij heeft een onderscheidend geluid dat wordt gekenmerkt door zijn kenmerkende stem en gitaarspel. Mick's muziek zit altijd vol met diepgaande emoties en persoonlijke verhalen, die hij op een zeer authentieke manier weet over te brengen.

22 nov.

Aanvang:
20:15 uur
Locatie:
De Paterskerk

Hij is niet alleen een getalenteerde muzikant, maar ook een geweldige verhalenverteller die zijn publiek weet te raken en te inspireren. Mick zijn live-optredens staan bekend om de intense en emotionele sfeer die hij weet te creëren, en zijn unieke stijl van muziek maken is iets wat je niet snel zult vergeten!

Micks laatste album 'In The Game', een samenwerking met Susan O'Neill, was de bestverkochte onafhankelijke plaat in Ierland in 2021. Mick is door het tijdschrift Clash omschreven als "een complete meester van zijn vak", terwijl The Sunday Times over zijn songwriting zegt dat hij "uitstekende verhalen tevoorschijn tovert". Mick wordt vaak genoemd als een van Ierlands meest begaafde songwriters tot nu toe. Op dit moment zit Mick druk in de studio om zijn 9e album op te nemen, die later dit jaar uitkomt!

Praktische informatie
Dit concert vindt plaats in De Paterskerk van DOMUSDELA in Eindhoven. DOMUSDELA is bereikbaar via de Kanaalstraat 4.
Bekijk hier de plattegrond van het complex: Plattegrond

Voorafgaand of aansluitend lunchen of diner?
Een echte bourgondiër komt ook aan zijn/haar trekken, want de concerten zijn te combineren met een heerlijke lunch, gezellige borrel of uitgebreid hoogstaand diner bij Brasserie Rita of Restaurant Goyvaerts. Ook overnachten is mogelijk binnen ons complex. In het prachtige Hotel Mariënhage geniet je van een hemelse overnachting Near Heaven.

Vrienden van Domusdela

Neem contact op
Neem contact op
Bellen 040 760 1755 Bellen 040 760 1755 Mailen welkom@domusdela.nl