Muziekgebouw Eindhoven concert:
GrandbrothersMet eigen synthesizers, zelfgemaakte apparaten en op maat gemaakte computersoftware transformeren de Grandbrothers de piano in een veelzijdige, polyfone geluidsbron die als een reusachtige drummachine kan worden bediend om alle mogelijke klankkleuren te produceren. Het arrangement is als een open hart operatie op een piano, de show een lust voor het oog! Energiek en hoopvol worden zowel de luisteraar van klassieke muziek als de dansende clubganger bediend.

28 okt.

Aanvang:
20:15 uur
Locatie:
De Paterskerk

Met hun derde studioalbum All The Unknown gaat het duo op tournee door Europa. De LP bouwt voort op het succes van de albums Dilation (2015) en Open (2017) en ziet een beweging naar een nog krachtigere iteratie van de Grandbrothers sound. De raison d'etre van de band is nog steeds hetzelfde: een emotionele viering van invloeden uit de dansmuziek, hedendaagse hiphop, klassieke compositie en meer.

Voorprogramma: COMA

Het Duitse duo Georg Conrad en Marius Bubat combineert de gevoeligheid van pop met de bekende eigenschappen van dansmuziek en creëert muziek die rijk is aan melodie en vaak melancholisch is. COMA's repertoire beslaat een emotioneel gedreven hoek van het elektronische muziekspectrum, waar dynamische soundscapes botsen met eerlijke teksten.

Praktische informatie
Dit concert vindt plaats in De Paterskerk van DOMUSDELA in Eindhoven. DOMUSDELA is bereikbaar via de Kanaalstraat 4.
Bekijk hier de plattegrond van het complex: Plattegrond

Voorafgaand of aansluitend lunchen of diner?
Een echte bourgondiër komt ook aan zijn/haar trekken, want de concerten zijn te combineren met een heerlijke lunch, gezellige borrel of uitgebreid hoogstaand diner bij Brasserie Rita. Ook overnachten is mogelijk binnen ons complex. In het prachtige Hotel Mariënhage geniet je van een hemelse overnachting Near Heaven.

Vrienden van Domusdela

Hutten
DELA
Hotel Mariënhage
Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven
Neem contact op
Neem contact op
Bellen 040 760 1755 Bellen 040 760 1755 Mailen welkom@domusdela.nl