Muziekgebouw Eindhoven concert:
GoGo PenguinGoGo Penguin is een Engelse band afkomstig uit Manchester, bestaande uit drie waanzinnige bandleden: pianist Chris Illingworth, bassist Nick Blacka, en drummer Jon Scott. Electronics en club culture komen samen in een überhippe blend met minimalistische jazz- en rockinvloeden. Wil je dansen? Of wil je liever mediteren? Het kan allemaal met GoGo Penguin!

18 dec.

Aanvang:
20:15 uur
Locatie:
De Paterskerk

De bandleden van GoGo Penguin worden internationaal geprezen als meeslepende live performers en innovatieve soundtrackcomponisten. Ze versmelten onder andere jazz, klassiek en elektronische invloeden met een dorst naar vernieuwing. En dat alles in een zinderende show met bijzondere special effects!

Ze werden in 2014 bekroond als makers van een van de Mercury Prize-albums van het jaar en hebben op plaat én in de live-arena een succes gekend dat door maar weinig zangloze groepen uit de 21e eeuw wordt geëvenaard.

Ze treden op met muziek van hun 2020 Blue Note Records-release, samen met nieuwe muziek en favorieten. 2022 markeert ook het tourdebuut van de band's nieuwste lid, drummer Jon Scott, die zijn eigen unieke stijl naar GoGo Penguin brengt.

Praktische informatie
Dit concert vindt plaats in De Paterskerk van DOMUSDELA in Eindhoven. DOMUSDELA is bereikbaar via de Kanaalstraat 4.
Bekijk hier de plattegrond van het complex: Plattegrond

Voorafgaand of aansluitend lunchen of diner?
Een echte bourgondiër komt ook aan zijn/haar trekken, want de concerten zijn te combineren met een heerlijke lunch, gezellige borrel of uitgebreid hoogstaand diner bij Brasserie Rita. Ook overnachten is mogelijk binnen ons complex. In het prachtige Hotel Mariënhage geniet je van een hemelse overnachting Near Heaven.

Vrienden van Domusdela

Neem contact op
Neem contact op
Bellen 040 760 1755 Bellen 040 760 1755 Mailen welkom@domusdela.nl