Boekpresentatie Van Piere boekhandel:
Annejet van der ZijlEen unieke samenwerking tussen boekhandel Van Piere en DOMUSDELA. Op dinsdag 12 april interviewt Ivan Borghstijn niemand minder dan Annejet van der Zijl in DOMUSDELA. Een buitengewoon prachtige locatie voor dit bijzondere samenkomen.

12 apr.

Aanvang:
20:00 uur
Locatie:
De Kapel

Van der Zijl komt vertellen over haar nieuwste roman Fortuna’s Kinderen, een trans-Atlantische familiekroniek. In dit ambitieuze boek zit haar succesvolle Boekenweekgeschenk Leon & Juliette verwerkt. Het waargebeurde verhaal begint bij avonturier Leon Herckenrath, die in 1818 zijn hart verloor aan de jonge slavin Juliette en volgt hun oudste dochter en haar Hollandse man tijdens hun avonturen in Californië in tijde van de Goldrush. Hoe verging het hun nazaten, met hun ongebruikelijke erfenis van enorme weelde en een zwarte bloedlijn?

Praktische informatie
Deze boekpresentatie vindt plaats in De Kapel van DOMUSDELA in Eindhoven. DOMUSDELA is bereikbaar via de Kanaalstraat 4.
Bekijk hier de plattegrond van het complex: Plattegrond

Voorafgaand of aansluitend lunchen of diner?
Een echte bourgondiër komt ook aan zijn/haar trekken, want deze boekpresentatie is te combineren met een heerlijke lunch, gezellige borrel of uitgebreid hoogstaand diner bij Brasserie Rita. Ook overnachten is mogelijk binnen ons complex. In het prachtige Hotel Mariënhage geniet je van een hemelse overnachting Near Heaven.

Tickets bestellen?
Een kaartje koop je eenvoudig, voor €10,-, bij boekhandel Van Pierre. Zien we jou ook op dinsdag 12 april?
* Vertoon van de coronapas is verplicht voor entree bij dit evenement.

Vrienden van Domusdela

Hutten
DELA
Hotel Mariënhage
Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven
Neem contact op
Neem contact op
Bellen 040 760 1755 Bellen 040 760 1755 Mailen welkom@domusdela.nl